Ingredienser:
1 stort fint hakket løg
1 revet hvidløg
3 revet gulerødder
1 brik purrede tomater (gusto)
Paprika
Oregano
Basilikum
Hakket persille
Olivenolie
Salt og peber
450 g. helbladet spinat
200 g hytteost
Lasagneplader
Bechamel sovs
200 g revet ost
Fremgangsmåde:
Svits løg og tilsæt gulerødder samt lidt paprika. Svits et øjeblik og tilsæt den purrede tomatsovs.
Tilsæt krydderier og lad det simre uden låg i en time.
Tilsæt derefter persille og hvidløg. Smag til med salt og peber.
Læg fyldet i lag som beskrevet på pakken med lasagne plader.
Fordel hytteost ovenpå sovsen og derefter spinaten.
I stedet for at lave bechamel sovsen selv kan man købe en karton morney sovs og rive lidt muskat henover når fyldet lægges sammen.
Ingredienser til bechamel sovs:
50 gram smør
2 store spsk mel
1 liter mælk ved hånden
Revet muskat
Salt
Fremgangsmåde til bechamel sovs:
Smelt smørret langsomt i en gryde
Tag gryden af mens melet piskes i når klumperne er rørt ud hældes lidt mælk ved og sættes over varmen igen.
Rør konstant og hæld mælk ved så længe at det bliver tykkere end den ønskede konsistens og til sidst skal det koges et par min under stadig omrøring.
Smag til med salt og muskat
Serveres evt. med en rødbedesalat eller flutes som tilbehør.
Retur til spaghetti og pasta eller læs flere guides her.